MontsantFoto 2013

Parets de la Roca Corbatera, PN Montsant, Catalunya

Un nou esdeveniment fotogràfic està en marxa: MontsantFoto 2013, una trobada per a fotògrafs de la natura en un dels indrets més bonics de Catalunya: el parc natural de la serra de Montsant. Si no coneixeu les impressionants parets de la Falconera o no us heu emocionat amb les formes oníriques de les roques de Fraguerau, no us podeu perdre l’oportunitat de descobrir aquest espai acompanyats per bons coneixedors del país.

Per a l’edició d’enguany he tingut l’oportunitat de participar-hi al costat de cinc grans fotògrafs: el Manel Sòria, la Maria Rosa Vila, l’Angie Seckinger, el Ricard Ribas i el Jordi Brú. Entre tots mirarem d’explicar-vos els secrets més ben guardats d’aquest espai i treure’n el millor partit fotogràfic.

El Manel us descobrirà la nit del Montsant i com aprofitar els relleus, l’arquitectura popular i les siluetes dels arbres per captar les llums més sorprenents.

Amb la Maria Rosa aprendreu a escollir i planificar els vostres reportatges per tal que expliquin exactament allò que desitgeu explicar.

Amb mi recorrereu la geografia del Montsant per tal de captar l’essència d’aquests paisatges.

L’Angie, el Ricard i el Jordi us faran veure els petits detalls que esquitxen el Montsant amb taques de mil colors.

Tot està previst per fer-vos dos caps de setmana útils i agradables: hem buscat els millors camins per tal que amb curtes caminades arribem als indrets més espectaculars, hem buscat les millors localitzacions fotogràfiques i volem oferir-vos la millor cuina i els millors ambients d’aquesta serra.

Més informació i inscripcions a la pàgina Facebook del MontsantFoto

SONY DSC

Deixa un comentari

*

captcha *