Tractament d’imatges

Sigueu creatius rere la càmera. Concentreu-vos en la composició i la il·luminació i nosaltres acabarem les vostres imatges al vostre gust.

tractamentIV

Des de l’arribada de la tecnologia digital, el flux de treball per al fotògraf s’ha vist incrementat amb un conjunt de tasques de laboratori fotogràfic que abans, habitualment, delegàvem a professionals externs.

Aquesta càrrega ha comportat que els fotògrafs hem hagut d’aprendre un nou ofici i hem hagut de repartir el nostre temps entre la creativitat al moment de fer les fotografies i la gestió dels nostres arxius digitals.

Us proposem aprofitar el màxim de la tecnologia actual i aprofitar els avantatges de la manera de fer tradicional: feu la vostra feina rere la càmera i nosaltres farem les feines de laboratori seguint les vostres indicacions.

Som fotògrafs i tractarem les vostres imatges com si fossin nostres, però seguint les vostres indicacions, aplicant el vostre estil i fent-vos la feina el més senzilla possible.

Us oferim:
Revelar les vostres imatges: aplicarem la nostra experiència per aconseguir que les vostres fotografies tinguin l’aspecte que vosaltres desitgeu
Neteja: un dels inconvenients que ha comportat la tecnologia digital és l’aparició de taques damunt del sensor. La neteja d’aquestes taques s’ha convertit en un pas imprescindible del flux de treball actual
Retoc: a més de cuidar l’aspecte general, podem retocar el contingut de les vostres imatges eliminant objectes no desitjats o afegint-hi els que hi manquen, dominants de color parcials, corregint perspectives, gamma dinàmica, etc

Restauració: podem restaurar fotografies que han estat alterades pel pas del temps o per no haver estat emmagatzemades en condicions òptimes, que s’han trencat o estripat, etc.

Per fer aquesta feina, comptem amb les eines més actualitzades: programari de revelatge i de retoc fotogràfic, ordinadors potents, servidors ftp per rebre i fer-vos arribar les imatges i la formació necessària per treure el màxim partit d’aquestes eines.