Arxiu

Guanyeu temps al vostre temps i deixeu que organitzem el vostre arxiu fotogràfic a la vostra manera

arxiuII

Arxivar les imatges de manera que es puguin trobar fàcilment quan es necessiten ha estat sempre un repte important per als fotògrafs. La tecnologia digital ens ha aportat eines valuoses en aquest sentit ja que aprofita tota la potència que els ordinadors tenen per al tractament d’informació.

El nostre flux de treball per a arxivar les vostres imatges comprèn els següents processos:

  • Revelatge: ajustaments bàsics en l’equilibri de color, exposició, contrast i saturació dels colors
  • Georeferència: assignar una posició geogràfica a cadascuna de les imatges de manera que sempre pugueu trobar-les fent referència a l’indret on les veu fer o pugueu recuperar la posició geogràfica de cadascuna de les vostres fotografies
  • Inclusió d’etiquetes: Inserir dins de cada imatge etiquetes que descriguin clarament tots els conceptes que cada fotografia pot il·lustrar. El nostre sistema d’etiquetes és, a més, jeratquitzat i permet la inclusió de sinònims
  • Títols i descripcions: També podem escriute títols i descripcions a les vostres imatges i en diversos idiomes.
  • Còpies de seguretat: La tecnologia digital ha aportat molts avantatges a la fotografia, però també hi ha afegit un component de fragilitat. Una avaria en un disc dur podria representar la pèrdua de milers de fotografies. Afortunadament, també permet fer còpies exactament amb la mateixa qualitat que els originals. Nosaltres podem guardar aquestes còpies de seguretat de les vostres fotografies en un entorn segur i allunyat dels vostres arxius de treball.

Tot això, seguint les vostres indicacions, utilitzant la informació que vosaltres ens haureu subministrat i utilitzant programari tan estès en el mont de la fotografia com l’Adobe Lightroom de manera que podreu gaudir en el vostre ordinador dels mateixos avantatges del nostre sistema d’arxiu.