Escàner

Moltes de les millors imatges que mai hem pres estan en format analògic, però només les podrem utilitzar si les tenim en format digital.

escaner

Convertim les vostres imatges tradicionals en imatges digitals d’alta qualitat, útils per als usos més exigents (projeccions, visualització per televisió, impressió domèstica o impressió d’alta qualitat). Per fer-ho utilitzem els següents sistemes:

Imacon Flextight 848

Nikon SupercoolScan 4000 ED

Heidelberg Litoscan 1450

Escàner fotogràfic

Reproducció fotogràfica de documents, quadres, fotografies, objectes, etc

Imacon Flextight 848

L’estrella del nostre equip és l’Imacon Flextight 848, que captarà tots els detalls de les vostres fotografies i els trasmetrà a les noves imatges digitals. El sistema de tambor virtual dels escànners Imacon Flextight, permet una qualitat similar a un escàner cilíndric sense haver de sotmentre els originals als banys d’oli necessaris per evitar els anells de Newton.

  • imatges de fins a 800Mb (depenent del format de l’original)
  • fins a 8.000 punts per polzada
  • excel·lent tractament del color
  • rendiment extraordinari amb originals amb blanc i negre
  • diapositives, negatius i opacs
  • des de pas universal a plaques de 12x18cm (transparències)
  • fins a A4 per a opacs
  • RGb a 8 o 16 bits
  • magnificació fins a 3.800%

 

 

Torna a dalt

Nikon SupercoolScan 5000 ED

Per a digitalitzacions massives amb fotografies de pas universal utilitzem el Nikon Coolscan 4000ED amb el carregador automàtic. Aquest escàner ens permet oferir un bon equilibri entre un preu assequible i una qualitat extraordinària i aprofitar les tecnologies ICE, ROC i GEM per minimitzar el treball posterior a l’escaneig.

imatges de fins a 800Mb (depenent del format de l’original)
fins a 4.000 punts per polzada
ICE (eliminació automàtica de partícules i ratllades)

ROC (recuperació automàtica de colors)

GEM (reducció automàtica de soroll digital)
RGb a 8 o 16 bits


Torna a dalt

Heidelberg Litoscan 1450

Per a suports rígids i fins a una mida A4 utilitzem l’escaner pla Heidelberg Litoscan 1450, que ens proporciona un bon equilibri del color

fins a 1.200 punts per polzada
interpolació interna fins a 7.200 punts per polzada
excel·lent tractament del color
diapositives, negatius i opacs
des de pas universal a plaques a A4 (transparències i opacs)
RGb a 8 bits
magnificació fins a 600%

Torna a dalt

Escàner fotogràfic

Escàner de diapositives de pas universal en colors i muntades en marquets. Molt econòmic i de gran qualitat. Fet amb un sistema extremadament ràpid i eficient.

Les imatges s’extreguen, però, sense cap ajustament, amb requadre negre i la pols i les ratllades que tingui la diapositiva original. És ideal per convertir el teu voluminós arxiu de diapositives en imatges digitals i poder gaudir d’aquestes amb els sistemes actuals de visualització: ordinadors, televisors o canons de projecció. També pot servir per avaluar, amb la comoditat que comporta el treball a l’ordinador, quines imatges podrien ser escanejades a més alta qualitat i amb els ajustaments adequats.

Torna a dalt

Reproducció fotogràfica de documents, quadres, fotografies, objectes, etc

Per a documents més grans que la capacitat dels nostres escàners o per objectes delicats, fràgils o amb volum, oferim la possibilitat de digitalitzar-los mitjançant un procés fotogràfic en el que cuidem especialment la il·luminació per assegurar una bona reproducció del color en tota la superfície del document.

Torna a dalt

Si voleu tenir més informació o conèixer les nostres tarifes ompliu el següent formulari